Αρχείο

Ειδήσεις σε συνεχή ροή

Ελληνορωμηοί Facebook

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

Θέλω να μοιραστώ με όλους τους αδελφούς μου μία σκέψη για το καλό της Ελλάδας μας. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το μόνο κόμμα που ανταποκρίνεται πλήρως στο σκεπτικό της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι αυτό της ''ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ''.
Σε όσους αδελφούς και πατέρες το έχουμε πει την τελευταία εβδομάδα συμφώνησαν όλοι. Εκφράζει πλήρως και απολύτως ως προς τις θέσεις του, κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο Έλληνα πολίτη και υποστηρίζεται, προσευχητικά κυρίως, από πολλούς ευσεβείς πατέρες, κυρίως από το Άγιον Όρος αλλά και αλλού.
Θα έλεγα ότι τώρα είναι ευκαιρία, στις Ευρωεκλογές, να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ περισσότεροι από όσους θέλουν να μας παρουσιάσουν τα συστημικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ''ενημέρωσης'' και ότι αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια εκλέγονται από την απόλυτη μειοψηφία των Ελλήνων.
Απλά πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να κάνουμε ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ όσους αδελφούς μπορούμε σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Μας παρέχεται πλέον η δυνατότητα με όλα τα μέσα της τεχνολογίας που όλοι πια έχουμε στη διάθεση μας.... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ αδέλφια μου ενημερώστε και στείλτε μηνύματα σε όσους περισσότερους γνωρίζετε και αυτοί σε άλλους και οι άλλοι σε άλλους και όλοι σε όλους.
Αυτό είναι εμπνευσμένο κόλπο τελευταίας στιγμής που δεν έχουν το χρόνο και δεν μπορούν να το ανατρέψουν με τα γνωστά πονηρά τους μέσα παραπληροφόρησης (ψευτοδημοσκοπήσεις κλπ.).
Ας μην αμελήσουμε αδελφοί μου. Δεν κομματιζόμαστε σε καμία περίπτωση και ούτε στηρίζουμε την Ελπίδα μας σε κανένα άνθρωπο παρά μόνο στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.
Ανήκουμε μόνο σε Αυτόν και στην Εκκλησία Του. Και οι άνθρωποι της ''Ελεύθερης Πατρίδας'' σίγουρα δεν θα κάνουν θαύματα εάν αποκτήσουν την όποια εξουσία.
Αυτά θα τα κάνει ο Χριστός όταν μετανοήσουμε σαν λαός. Απλά έφτασε η στιγμή να αποδείξουμε στην πράξη ποσο λίγοι και τιποτένιοι είναι αυτοί όλοι που θέλησαν να αφανίσουν μέσα σε λίγα χρόνια μία ολόκληρη Ελλάδα που είναι ποτισμένη με αίματα αγίων και ηρώων, στηριζόμενοι στη δύναμη του ''Μέγα Τιποτένιου'' και ''Κοσμοκράτορος'' Διαβόλου...
Λογάριασαν όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, χωρίς το μεγάλο και πραγματικό Αφεντικό της Ελλάδας μας, τον Παντοκράτορα Κύριό μας.... Οι Ευρωεκλογές ας είναι η αρχή του τέλους τους....
Να χαθούν από την Ελληνική Βουλή όλοι αυτοί, μαζί και οι ''δημοσκοπήσεις'' τους...
Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα Σωτηρίας..... και Ελευθερίας της Πατρίδος μας!!!! Αμήν. Γένοιτο.
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΗΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

ΜΕ ΘΕΜΑ :

«H ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ»

Η ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ: ΣΤΙΣ 27/5/2019

ΩΡΑ :19:00 M.M ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2121 064111 (9:00 π.μ-14:00 μ.μ)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :

• ΓΕΡΩΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ

• ΓΕΡΩΝ ΧΑΡΙΤΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ

• ΓΕΡΩΝ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΗΣ

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

GreekBurger
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

Οι Έλληνες
Ανατριχίλα! Δείτε τι μας περιμένει αν βγει ο Μητσοτάκης.
Απολύσεις, μείωση συντάξεων, 12ωρη εργασία, δουλειά 7 μέρες τη βδομάδα, 4ο Μνημόνιο
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

ΑρμαΚεδών
Δες και άκου καλά ελληνάκο εσύ που κάθεσε στον καναπέ και κρύβεσαι πίσω απ'το ''έλα μωρέ και τι θα γίνει;;''
Αυτή η ΚΥΡΙΑ βλάκα και κρυπτόμενε ελληνάκο είναι η μάνα σου η γυναίκα σου η αδερφή σου και εν τέλει είναι εσύ ο ίδιος δειλέ καναπεδάτε Έλληνα που η αξία σου είναι ίσα με μισή και αυτή κουτσουρεμένη σύνταξη-επίδομα.
Αν την Κυριακή δε τους στείλεις στο διάβολο τότε ξεκίνα να φαντάζεσε τον ίδιο σου τον εαυτό στη θέση της και μάλιστα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

 

Σχολιάστε στο Facebook

Όποιος αντιδράει προσαγωγή!! Γαμω τη δημοκρατία σας την πουτανα

ΑΡΙΣΤΕΡΆ

2 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί
Video image

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!Το προεκλογικό τηλεοπτικό μήνυμα, του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ, υποψηφίου ευρωβουλευτή με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την Ευρωβουλή, 26/5...
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

 

Σχολιάστε στο Facebook

3 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

Ελληνικές Εκκλησίες
Γέροντας Γαβριήλ | Άγιον Όρος ☦️🇬🇷 .
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

3 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί

Προσεύχεστε Αδιαλείπτως
Η ΜΥΡΟΒΛΥΖΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ !!!
... ΔιαβάστεΕπιστροφή

4 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί
Video image

Τι θα συμβεί πριν από τη δευτέρα παρουσία;ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2,1 Ἐρωτῶμεν δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, ὑπὲρ τῆς παρουσίας τοῦ Κυρί... ... ΔιαβάστεΕπιστροφή

 

Σχολιάστε στο Facebook

4 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί
Video image

This discovery will probably never make it to mainstream media world wide, because the discovery was met by strong recistance by higher powers and sadly few ... ... ΔιαβάστεΕπιστροφή

Σχολιάστε στο Facebook

5 ημέρες πρίν

Ελληνορωμηοί
Video image

Τους κυρίους δεν τους ξέρω,ξέρω λίγο(ανιδιοτελώς)τον δημοσιογράφο και θεολόγο κύριο Διονύση Μάκρη που κατεβαίνει Ευρωβουλευτής με αυτό το κόμμα,δεν πιστεύω σε κόμματα,δεν άνηκα ποτέ,και ούτε ανήκω,στις θέσεις των κυρίων εδώ απλά συμφωνώ.megasfilippos.TO BLOG MOY elladapoyantisteketai.blogspot.gr/ ... ΔιαβάστεΕπιστροφή

 

Σχολιάστε στο Facebook

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις
0